Det här med att skaffa häst

Daria  /  1  Kommentarer
Är som att plugga på ett prov som visar sig ha massa saker som man inte ens gått igenom. Helt plötsligt måste jag veta ALLT eftersom jag inte har hästliga föreldrar. Har läst om massa bett,sadlar o träns. Hur man tränar unghäst, hur man tränar frihetsdressyr och hur man vet att en sadel passar en häst. Så fort man pluggat klart på en grej kom en ny upp. Har dock lyckats skaffa mig en dressyr tränare som jag kommer träna dressyr för då och då. Har åkt runt titta på massa stall och valt äntligen. Dock ska vi stå i en halv månad i ett annat stall först för att de är bortresta så att de inte kan ta i mot hästen när jag ska hämta den. Sen måste vi ju åka och köpa all utrustning som behövs och så. Man kan ju inte heller glöma köpa en sak riktigt heller. Har bestämt mig för att det ska fotas och filmas mycket så ni kan följa vår utveckling. Hon är inriden och hoppad men inte mer. Just nu är hon på inridning och video kommer jag få den här veckan för att se hur det går. Kan knappt vänta tills hon kommer. 
 
 

presentation

Angelika  /  0  Kommentarer
Som ni redan vet så ska bloggen handla om även hundar numera :) Det är så att jag har bestämt mig för att byta linje. Det känns lite sådär att gå om två år men jag tror att det är värt det. Just nu går jag frisör men är nästan aldrig i skolan, har mycket frånvaro och 0 motivation. Så jag kom fram till att jag vill börja om helt. Ingen stress, inga rester och en helt ny start. Jag har valt att byta till djur gymnasium profil hund. Har skickat ett mejl till skolan men får inte svar förens på måndag. Är sjukt taggad och ska informera er såfort jag får mer info :)Nu ska jag ta och presentera min bebis till er! Han heter Cezar och är fyra månader gammal. En blandras med 75% schäfer och 25 % stövare.
 

Uppdate Daria

Daria  /  0  Kommentarer
Hej bloggen!
Har varit ett bra tag nu men vi ska börja blogga igen som gammla tider. Har spenderat mer tid med familjen, har pluggat mer och varit social. Hade ett skönt lov vilket jag sov på 70% av tiden. Vi har även börjat renovera på mitt rum och det kommer väll vara klart inom max en månad. Betygen är bättre, har skaffat nya vänner och kommer snart få hem hästen allt är på top! Skit sugen på att blogga så kommer bli mer inlägg! 
 

Nezz förendras helt!

Allmänt  /  0  Kommentarer
Nu kommer Nezz inte bara handla om hästar utan även om hundar och vardag!
Angelika kommer blogga hund & vardag och Daria häst och vardag.
Jag (Daria) kommer snart få hem en häst och det är bestämt redan vilken och jag är otroligt glad!
Kommer skriva mer lite närmare typ några dagar innan hon kommer lite mer.
Bloggen har fått en ny tillfälig design som kommer bytas någon gång i mars. 
Tills vidare får ni nöja er med denna smyg bild på min häst :)
 

I ett förhållande

Daria  /  0  Kommentarer
Lyckan som uppstod idag. Helt vanlig dag gjorde inget speciellt förutom att jag gick ut och påbörjade bygga en iglo med mina mamma och mina syskon då haha. Kollade melodifestivalen kollade klart avsnitt 1 & 2 säsong 3 på Sherlock och kollade melodifestivalen och sen ja ni. Sen vart det officielt att jag och Johannes blev pojk och flickvän. Överlycklig just nu.