Målen för 2015

Daria  /  2  Kommentarer
Kommer ni ihåg när jag skrev denna listan? Mål för 2015?
  • I år vill jag verkligen att vi sätter gallopskänkeln. Inget jag lyssnar på dig då och då och ibland vill jag inte ens trava vilket leder mig till nästa mål.
  • Bli mer som ett team i ridningen. I hanteringen känns det som om vi kan lita på varandra men i ridningen är det helt annourlunda. 
  • Kunna rida henne i form.
  • Hoppa någon bana på 20-30 cm och hoppa ett enstaka hinder på 50 cm. Detta innebär mer löshoppning och mer konditionsträning för Wendy.
  • Hitta någon NH tränare att ta ut och få hjälp ifrån så jag förstår Wendy bättre. 
Sätta gallopskänkeln: Hon lyssnar inte till 100% utan mer 90% men det handlar nog mer om små fel som jag gör så hon missuppfattar mina signaler och tolkar det inte riktigt som en gallopskänkel 
 
Bli mer som ett team i ridningen: Helt klart har vi blivit det. I samband med att Wendy fick åka på tillridning och jag fick via gymnasiet rida lektioner blev både hon och jag bättre och vi började sammarbeta mer. Bli ett team helt enkelt.
 
Rida henne i form: Kan jag göra utan problem i skritt och efter en del övertalning trav. Gallop har jag inte ridit henne i form någonting än men hon kan. För att jag ska kunna det måste jag bli bättre och hon träna upp sin konditon men snart så. 
 
Hoppa någon bana, enstaka hinder på 50 cm: Vi hoppade en bana på fyra hinder som låg mellan 30-50 cm och enstaka hinder 70 cm! 
 
Ta ut NH tränare och förstå Wendy bättre: Jag har inte fått ut någon NH tränare men jag förstår Wendy bättre nu än förr med tanke på att jag under en period valde att läsa in mig bättre på hästars beteende m.m så förutom det så har vi nog uppfyllt alla målen under 2015!
 
Har insett att jag måste skriva en sådan lista för 2016 då det gav mig en hel del motivation att de att vi kommit en bit! Nu blir det att åka till stallet och fortsätta träna!
 
 

Under igångsättning

Daria  /  0  Kommentarer
Wendy är äntligen under igångsättning och igår galloperade vi för första gången på 2 månader vilket var underbart. Det har inte hänt så mycket med tanke på att vi bara skrittat och travat ett bra tag nu så kände inte för att skriva om det. Får se kanske skriver någon gång då och då. Skolan börjar snart igen och man är inte precis taggad inför det. Nått inlägg här och där kanske dyker upp men ingenting regelbundet förns sommaren. 
Kan avsluta inlägget med en bild på prinsessan för några dagar sen