Bloggtorkaaaa

Angelika  /  0  Kommentarer
Hej!
 
Har inte haft tid att skriva på bloggenen tid nu. Har minskat dagarna till 2 dagar iveckan pga plugg och så. Var i stallet igår. Kom dit runt halv elva (?) och då var veterinären där då en annan häst hade fått en hovböld. Började rida runt 13 tiden. Det är så sjukt hur hästar kan få en på heeeelt adra tankar alltså. Jag red Norton på banan och gud vad fint han har börjat gå i form. Blir så stolt när han verkligen får ner huvudet. Vi har fortfarande lite problem med att hålla igång galoppen men jag kan säga att jag hittar fler och fler knappar. Jag kan inte förstå hur man kan få en sån satisfaction (stavning?) av att en häst bara arbetar bra under ridpasset. Kort inlägg idag men jag är trött. Godnatt!
 
 

Ny Design!

Daria  /  1  Kommentarer
Vad tycks om den nya designen? Satt och klurade länge på hur den skulle se ut. Jag ville ha en enkel men ändå snygg design. Ville få med färgerna blå och röd eftersom blå är min färg och röd Angelikas. Till slut kom denna ide upp och jag kan säga att jag är riktigt nöjd! Har gjort den ända från grunden och tog mig runt 4-5 timmar att göra. Jag ska nog börja göra designer på bestälning. Gratis i början förståss ;) Men sedan kommer jag nog ta betalt. Vi är väldigt intressarade av länkbyte just nu så det är bara att komentera så kan vi länka varandras bloggar :) 
Vilken tyckte/tycker du bäst om? Den gammla eller den nya?
Nya
Gammla

Film från igår!

Daria  /  0  Kommentarer
En liten film (dock inte så bra) men i alla fall en film. Pappa filmade men minnet tog snabbt slut :( Sorry för den dåliga kvaliten filmades av en LG -.- Så nu är man en fjortis haha! Äntligen kan jag säga att jag är 14! Grattis till mig antar jag haha xD

 

Hur det gick!

Daria  /  2  Kommentarer
Klockan 7 vakna jag och började göra mig i ordning. Vi åkte vid halv 10 och åkte i 2-3 timmar. Ramstein som han heter står på visingsö vilket är en ö i vättern. Det var tänkt att vi skulle ta båten dit 12:00 men eftersom det var så många som skulle med den fick vi åka med nästa som kom efter en halv timme. Det var typ skördefest där och bara för det ville alla vara där xD. På båten blåste det mycket och stänkte vatten så det var inte så mysigt. Väl framme på ön fick vi skjuts till stallet där Ramstein vänta på mig i sin box. När jag såg han blev jag helt kär i han då han var så fin. Inne i boxen var han jätte mysig och ville typ hela tiden vara nära en. Han stod lydigt under tiden jag och tjejen som tränat han höll på att fixa han. Sedan gick vi ut i padocken och hon red han först. Han går jätte fint i form i alla gångarter dock måste hoppningen tränas mer på. Han har inte hoppats så mycket och är lite rädd för hindrerna men han hoppar med bra teknik. Sedan satt jag upp och jag kan säga att det gick uselt i början. Första galoppen som vi tog skena han iväg på ena långsidan med mig. Efter att han hade skenat trava jag lite och sedan pratade med henne som tränat han och hon berätta för mig hur jag skulle göra hur jag skulle rida just han. Han är väldigt känslig och har inte blivit riden så mycket som man skulle tro att en sjuåring har blivit. Men efter ett tag hittade jag knapparna och hjälperna och det gick jätte bra! Han gallop var lugn och följsam och traven var i lagom takt. Sedan fick jag rida lite för hon som ägde stället och hon sa att vi passade och att det såg bra ut vilket även jag kännde. Det gällde mest att lysna på hästen hur den är van att bli riden så går allt jätte bra. Efter att jag skrittat av han fick jag ta in han och sköta om han. Han är värdens underbaraste i hantering så lydig och gör allt man ber om. Han och jag skulle bli ett bra team med mer träning. Lite ringrostig är man när man har inte ridit på att tag. Lite bilder ska ni få :) 
 

2 days to go!

Daria  /  1  Kommentarer
Fick bekräftat idag att på lördag ska vi åka och provrida en häst! En sjuårig d-ponny valack korsning mellan fjording och dansk ridponny! Långt tag sen bloggen! Jag har inte varit i stallet ingenting (förutom åkt till stallet där vi ska ha hästen) och Angelika har inte orkat att uppdatera vilket vi ska ändra på! Går allting bra på provridningen kommer vi ta hem han och ha han i ett helt år och köpa han ifall allt går bra! Sitter nu som en äkta polack i Kalmar och äter Budyn! För er som inte viste bor jag inte längre i Stockholm utan i Kalmar.